Livet i rörelse.

 
 
 
Jag och Mary gifter oss i juli, och i början på augusti flyttar vi till en större lägenhet på samma område, bara närmre centrum och bättre läge. Vår nuvarande lägenhet är uppsagd, det här händer faktiskt.
 
Vi har under helgen slängt 10 sopsäckar skräp, mestadels kläder och saker, fyllt två sopsäckar med sådant som vi ska skänka till Kärnhusets loppis (kom förbi och titta när allt kommit upp på plats för det är ändå mycket fint), kastat ut köksbordet som vi ändå aldrig använder mer än som avlastningsplats och vi har bara skrapat på ytan egentligen. Det ser ut som kaos, men vi har koll. Vi sorterar och väljer att inte vara sentimentala. Nästan alla möbler kommer åka och bokhyllorna ska säljas för en billig peng, det är en bra tid att besöka oss nu och kolla om ni vill ha någonting som vi annars tänker kasta - skynda er, för vi jobbar fort.
 
Planen är att få in flyttlådorna som ska med i köket och bara kasta och slänga och dumpa saker som vi inte behöver, som vi inte använder och som vi ändå behöver köpa nytt av. Det här är verkligen FLYTTEN, nu kommer jag inte flytta igen om det inte är under pistolhot. Vi har hittat den perfekta lägenheten för oss, det är riktigt svårt att hitta något fel på den faktiskt.
 
När vi inte sorterar och packar ihop så jobbar vi, sover eller spelar tv-spel. Jag har börjat läsa lite mer också, det är skönt avkoppling. Det känns tryggt att ha all tid vi har,  men vi tänker inte slösa någon tid eller skjuta på saker även om det innebär att vi kommer leva i ett totalt avskalat hem och bo bland flyttlådor. Det är värt det, totalt värt det.
 
Livet är lite för fantastiskt, det känns som att jag måste bryta lårbenshalsen eller något annat för att jämna ut det hela litegrann. Det går sjukt smidigt och har gjort det ett bra tag. För bra för att vara sant.
 
Nu ska jag fortsätta med att packa och tejpa igen lådor. Vi har haft hjälp av två jättefina vänner som burit hem massvis med lådor från Coop så nu är det bara att fylla dem och ställa in i köket där bordet stod förut.
 
Nu jävlar!
1 yolanda:

skriven

Vad kul! :D <3

Kommentera här: