Update.

 
 
 
Inga krusiduller, här är dagens go fuck yourselfie.
 
Idag ska jag ha besök, så jag har försökt ordna bort saker från ytor för att underlätta pyssel. Jag är jättetaggad på att pärla pixel art och umgås med mina vänner.
 
Jag ska även inventera bland mina TV-spel. Jag kör numera den här sidan för att hålla reda på allting: http://gamedb.se/ - det kanske inte är en stor sida men det är en sida som fungerar för sitt syfte och är lätthanterlig. Jag hoppas att den växer och att jag kan vara en del i det.
 
Sedan födelsedagarna har det inte hänt så mycket, därför har jag inte helller känt att det har varit värt att uppdatera bloggen oftare. Jag hoppas dock att saker kommer i rullning snart med alla mina åtaganden som kan inspirera bloggandet, då jag faktiskt väldigt gärna vill ha en ventil för allting.
 
Följ mig på Instagram om du vill ha en mer frekvent uppdatering!
 
Här följer lite bilder därifrån...
 
 
 
Och så lite Smash-bilder...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Födelsedagar!

 
Dagarna går, två födelsedagar är över. Jag och Mary fyller år så tätt, och vi tackar så mycket för all uppvakning från alla håll! Jag har fått presenter och hälsningar, massor av kärlek och jag är otroligt tacksam. Tack för att ni lyfter en tid som varit jobbig!
 
Tiden har gått snabbt och det har hänt så mycket, både bra och dåligt men väldigt mycket mellanmjölk också. Idag behövdes återhämtning, hela Fantásia slumrade under dagen efter att min frusamhet ramlade in halv nio på morgonen efter att ha firat arslet av sig på sin 35-årsdag, jag har sett Vänner, umgåtts med en av mina allra närmaste vänner och spelat Smash Bros till Wii U vilket resulterat i extrema ordsalvor och svordomar mot skärmen som ingen borde få höra - jag måste bli mer rumsren för att inte skrämma bort folk när jag spelar på Game Night framöver. Det är så otroligt roligt att det är galet, SMASH gör liksom att endorfinerna toppar alla grafer.
 
Igår hade vi kalas med familj och sedan middag med vänner. Vi gick på kinarestaurant och jag petade i maten, den var liksom sekundär. Umgänget var mycket mer spännande. Jag älskar att skapa nya minnen och träffa de mina, förutom maten så var det fantastiskt.
 
Jag vill bara skicka ut ett massivt TACK till er. Uppdaterar med massor av nörderier framöver - bokmässigt, spelmässigt, musikmässigt och annat kul. Förhoppningsvis blir det mer action från mig på Gamerlegionen!