Speldosor till salu!

 
 
Igår åkte denna speldosa iväg, melodin var Imagine.
 
Om du vill ge bort en fin julklapp, eller ha en present redo till andra tillfällen, så är jag på hugget just nu när det gäller att göra speldosor. Jag säljer mina speldosor för 300kr och kommer nu att ge 50kr av dessa pengar till tiggarna som sitter vid ingångarna till Ålidhems centrum. Dessa melodier har jag:
 
Kleine Nachtmusik 1st
Für Elise 1st
Internationale 2st
Song of Joy 1st
Here Comes the Sun 2st
Let It Be 3st
Imagine 2st
Hey Jude 3st
Yesterday 2st
Yellow Submarine 2st
 
Skriv en kommentar i bloggen, eller för att vara mer diskret kan du maila sara.forslund@gmail.com eller PM:a mig på Facebook!
 
https://www.facebook.com/sarasaariforslund/videos/10153433474838227/?l=4672013668295553772
 
Här är för övrigt min senaste som även är till salu, melodi Stairway to Heaven:
 
 
Jag designar speldosor.

Stairway To Heaven - Till salu!!

Posted by Sara Saari Forslund on Sunday, November 29, 2015
 

Speldosepysslande.

 
Såhär ser en av mina senaste speldosor ut. Jag är rätt nöjd, och den ska hem till Wintergatan/Martin snarast, som tack för deras grymma musik. Fan-art. fast i en kubisk form. Sommarfågel!
 
Jag har två andra dosor som ligger på tork, de kommer jag lägga upp här sen. Det går riktigt bra, jag har väldigt många Beatles-melodier att göra dosor till och är du intresserad av att köpa lite av min design så är det bara att höra av sig!
 
 
 
  
 
Jag designar speldosor.

This is going to the geniouses of #wintergatan #sommarfågel

Posted by Sara Saari Forslund on Wednesday, November 25, 2015

Spelkväll.

 
 
I lördags hade vi spelkväll med Marys syster. Jag visade min mest dryga sida, och vann. Det var kämpigt ett tag men fyra timmar senare hade jag satt de andra i personlig konkurs. Extra roligt med ett Nintendotema på monopolet! Jag blev dock lite ledsen att Kirby inte rankades högre än Samus, samma med Yoshi och gänget som var lite sämre gator än DK-gänget.
 
Det börjar bli dags att styra upp saker och ting. Sådant jag vill göra, sådant jag måste göra, plus det som jag inte vill göra. Jag är inte riktigt byggd för det sjukskrivna livet, att gå omkring som ett spöke hemma och känna "det där kan jag göra sen, ändå". Inget blir gjort och tiden flyger utan att ha någon mening. Efter jul blir det andra bullar.