Leksaker.

 
 
 
Världens bästa skörd: Snugrugs till mig och Mary (alltså filtar med armar och en pung), tetrislampa som går att flytta om och en stylophone kom idag med posten. Det är fint med att sätta guldkant på någonting som är diamant. Nu bygger jag näste med Mary och det är gött. Jag har ett vi och det gör mig så lycklig, ost i mängder till min bride to be.
 
 

Always choose Continue!

GAME OVER!
Always choose Continue!
 
 
 
Nu har jag försökt blogga i flera dagar, men det finns egentligen inte mycket intressant att skriva.
 
Jag håller mig sysselsatt med saker jag tycker om att göra och det är skönt. En frisk blandning mellan att vara social, spela tv-spel, musicera och gymnastisera teknik, och i helgen har jag träffat min bror och Teresa och flera vänner. Jag har också börjat läsa mer igen vilket känns väldigt skönt.
 
Äntligen har jag tagit mig till en sjukgymnast och har fått en bunt övningar att göra för att ryggen ska bli bättre. Problemer är att det i början, herregud vad jag hoppas att det bara är i början, gör mer ont när jag gjort övningarna. Jag har jobbig smärta i syggslutet och ner mot benen.
 
Det är mycket planeringar på gång, det är därför jag försöker skynda på saker som sjukvård och utreda min kropp, veterinärbesök för djuren och samla ihop mitt liv, vårt liv. Det är bröllop, flytt och eventuella studier. Vi bygger näste, jag och Mary. Vi samlar ihop det vi vill ha, vi vill verkligen hitta den perfekta lägenheten för våra behov och har räknat ut hur mycket lyx vi kan unna oss, vi är ju en liten familj och det känns väldigt tryggt och fint, nu tänker jag åtminstone 20 år framåt och vi söker lägenheter därefter. Det gäller att skynda långsamt och men vara på rätt plats vid rätt tid för att hitta det där stället dit Kreativiteten Näste ska flytta.
 
Spelmässigt så varvar vi just nu mellan åttabitars och PS2:an, Sedan vi fick hem Zelda till den förstnämnda konsolen så har hon suttit ofta och länge med spelet och det är jättekul. Jag gav upp Silent Hill 3 och började på ettan istället. Grafiken suger men det är ju ändå grunden till de andra spelen.
 
Vårt sovrum har fått namnet Fairy Lake, det är ett ställe där vi hämtar kraft. Det verkar som att jag trivs väldigt bra, för jag sover på lite udda sätt verkar det som. Ibland med händerna knäppta över magen, ibland med armarna över huvudet och så vidare. Det måste ju ändå tyda på någon sorts trygghet att kunna ligga och mumla och citera Super Mario Långben när Mary ber mig flytta på mig.
 
Nu söker jag något tips på freeware att göra videor i, som ska vara lätt att använda och inte kräva så mycket av min dator som inte är anpassad för tyngre mjukvara att skapa multimedia i. Jag vill bara klippa till enkla videor lite snyggare och ha med intro och outro för vår kanal ChicksOnNintendo på youtube. Jag har ju min vän google, men det vore roligt om någon av er där ute i cyberspace kunde berätta om egna erfarenheter!
 
 

Uppdatering.

 
 
Herregud, har hon slutat blogga!?
 
Nejdå. Jag har bara haft fullt upp. Det är jobb, bostadssökande, ärenden och uppdrag, sjukvård och tv-spel. Då fick bloggen stå åt sidan.
 
Men nu har jag koll på läget. Jag har gjort bort den utdragna processen i att utreda mina njurar, jag har fått tummen ur och bokat tid samt träffat en sjukgymnast angående ryggen samt äntligen gjort nyckelkopior samt en del andra utdragna ärenden. Koll på räkningarna, koll på ekonomin, koll på det allra mesta - äntligen.
 
Jag har tagit en del stryk, jag har huvudvärk 24/7 och igår mådde jag inte bra alls. Det är som att kroppen säger nej nu, och även huvudet. Gårdagen avslutades med att jag nästan föll av toalettstolen för att mitt huvud snurrade så mycket. Raglade direkt i säng. Det var obehagligt, usch.
 
Men jag är inte sjuk eller så, bara stressad. Idag har jag sprungit omkring som en skållad bjärv - Först sjukhuset, sedan buss till stan, in på 4 sound för att köpa en röd liten ukulele, ramlade in på jobbet och sa att jag bara skulle lämna ukulelen och hälla i mig en nutrilettlunch (inte för att jag försöker gå ner i vikt utan för att det är en måltid som går ner på tre sekunder när jag har bråttom), Matilda fick mig att ta ett andetag och en toalettpaus, sedan iväg till låssmeden, tillbaka till Vasaplan och buss till vårdcentralen på Ålidhem där en sjukgymnast tryckte till mig och gav mig övningar att göra. Jag marscherade hem och gjorde min del av städningen trots att jag gick på någon slags reservenergi.
 
Nu väntar jag bara på att den stora tröttheten ska komma över mig. Den är läskig men jag förstår ju att den kommer. En trötthet som en inte sover bort utan som bara gör att jag blir allmänt skum.
 
Men jag klagar inte. Jag klagar faktiskt inte alls. Nu är jag helt uppdaterad och i fas, men jag måste ta morgondagen för en jag-dag faktiskt. Dels för att jag ännu en gång ska på sjukhuset och träffa läkare samt att jag måste hämta ut nycklarna, men det har varit mycket nu och jag vill bara ha en white trash-dag med pizza till middag och väcka Marys raseri med att spela tv-spel.
 
Nästa vecka vill jag fokusera på bröllopsplanerna, beställa ringar och börja att fixa en klänning. Sedan letar vi för fullt efter en lägenhet samtidigt som vi behöver prioritera och besiktiga djuren. Svenssonlivet är inom räckhåll nu om vi spelar våra kort rätt.
 
Jag ska gifta mig med Mary!!! JAG SKA GIFTA MIG MED MARY!!! Förstår ni? Kärlek överallt!!!